Privacybeleid

Het zal van toepassing op alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt bij het registreren van bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?

De soorten van persoonlijke informatie die wij verzamelen van u zal worden op basis van de omstandigheden van set en op de aard van de dienst die u bij ons opvragen. Bijvoorbeeld, wanneer u een product van deze website kopen wij kunnen gegevens bijvoorbeeld factuuradres, uw naam, e-mailadres, afleveradres en andere adviezen van toepassing zijn op uw aankoop te verzamelen.

Zoals we die nodig zijn bij wet verplicht om uw goedkeuring te krijgen om de set van "gevoelige informatie", wij zullen neem aan dat je hebt gegeven toestemming om de verzameling van alle adviezen die u aan ons hebt geleverd voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij je vertellen ons anders.

Hoe verzamelen wij informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u te maken met ons op via onze website, als je ziet op onze website, of wanneer u contact met ons in persoon hebt. We zullen geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. We beschouwen uw toestemming wordt verleend wanneer u het nodig is om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website gebieden af ​​te ronden.

Hoe wij uw persoonlijke informatie

We verzamelen normaal uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang te vergemakkelijken tot onze website, producten en diensten
2. Om u advies te geven over onze producten en diensten
3. Om uw mening over onze producten, diensten, reclame en website te zoeken.

Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen is van vitaal belang voor ons om goed te kunnen identificeren wie aan het gebruik van de dienst.

Onthulling van persoonlijke informatie aan derden

 
We betrekken van derden aannemers om diensten voor ons, die de aannemer hanteren persoonlijke informatie die wij gaat uitvoeren. Als voorbeeld, we nu derdecontractanten grijpen naar:

1. Lever producten gekocht van deze website
2. Supply elektronisch betaalmiddel diensten, bijbehorende diensten en creditcard-rekening processing

Bescherming van uw persoonlijke informatie

We zullen uw persoonlijke gegevens te houden en we zullen niet verhandelen, verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie. Persoonlijke informatie kan worden opgeslagen, zowel op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, antivirus software en e-mail filters Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.

 
Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze site, dus kunt u terecht op deze pagina af en toe om ervoor te zorgen dat u onze meest actuele privacybeleid.

Het oplossen van Uw Bezorgdheid

Neem dan gerust contact met ons op, als u een vraag over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt hebt. We zullen zo snel antwoorden op uw vraag of klacht mogelijk.

Powered By joycevandenbeuken.nl © 2018