Over Ons

Waarom kiezen voor ons?
Wie we zijn

Onze winkel is een toonaangevende Internet retailer gewijd aan het verstrekken van ongeëvenaarde klantenservice, exclusieve schoenen, en een eersteklas ervaring. We zijn vurige over sneakers, en altijd naar streven om de mooiste collectie beschikbaar overal mee - inclusief limited editions, sportschoenen, retro klassiekers, en lifestyle-modellen.

Met 100% authentieke producten (waaronder Nike, Air Jordan, Nike Running schoenen, Nike Air Max, Nike Free Run) en een klantenservice-systeem dat wordt gevorderd, onze winkel heeft een van de beste reputatie bij on-line sneaker retailers. We zijn er trots op een 5-sterren beoordeeld koopman en een deel van het Better Business Bureau zijn. Wij streven er altijd naar uw online shopping ervaring de beste te maken. Neem een ​​kijkje bij enkele van onze recensies van klanten, en dank u voor het kiezen van onze winkel.
100% echt Goederen

Winkel met vertrouwen tegemoet. Wij verkopen alleen Goedkoopste sneakers. Geen vervalsingen, formulieren of B-niveau. De items die u koopt altijd bestaan ​​uit de eerste doos en toebehoren.

Verfijnde On-Line Order System

Bestellen bij Onze winkel is betrouwbaar, veilig en heel eenvoudig. U ontvangt een bevestiging e-mail nadat u uw bestelling plaatst, en een verzendbevestiging e-mail met tracking nummer nadat wij uw bestelling. U kunt ook de status van uw bestelling met onze On-Line Om Tracking Systeem te volgen.


Meer vragen? Bel om te bespreken met één van onze klantenservice, Sale@ishopsupport.com tijdens de normale kantooruren. Ook is het mogelijk om onze online chat support gebruiken, of contact opnemen met onze winkel via e-mail. Uw e-mail wordt doorgaans binnen 24 uur beantwoord.
Online bestellen Tracking System

Maak gebruik van onze online Om Tracking System 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor de actuele status van uw bestelling.

Ruzie-vrije Returns

Indien, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze retourneren in nieuwe staat binnen 30 dagen na de levering. We zullen graag een uitwisseling of restitutie van het gebruik van uw eerste methode van betaling.

Powered By joycevandenbeuken.nl © 2018