levering Informatie

Levering Informatie
 

Snel Transport naar wereldwijd! Geen belasting!
Zodra u uw bestelling plaatsen door te klikken op de "Afrekenen" knop, ziet u de pagina orderbevestiging en een e-mail met daarin uw ordernummer zal naar u worden verzonden. Alle succesvolle bestellingen worden geleverd binnen 12-24 uur, zodra uw bestelling is verzonden, zullen Onze klantenservice een e-mail te sturen binnen de komende 24 uur als gevolg van uw bestelling volgen aantal aan u.

Verzendkosten agenten

We gebruiken meestal EMS, DHL, UPS of FedEx om je spullen, direct leveren aan uw deur.

Levering advies

Zorgen om het invoeren van een afleveradres dat passend is, is van belang bij het plaatsen van een bestelling, in aanvulling op het telefoonnummer en e-mailadres. Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor terugzending indien u ons een onjuist afleveradres.

Gewoonte

U hoeft geen zorgen te maken over de vraag of de bundel de aangepaste succes kan passeren. We werken samen met de rederij om te helpen klanten af ​​te douaneprocedures. En je meestal niet nodig om geen belasting te betalen. Tot nu toe, de douane-aangifte percentage van onze producten 100% heeft bereikt.

Verzending naar Alternate Adressen

In een poging om frauduleuze bestellingen te voorkomen, vragen we alle eerste bestellingen te verzenden naar de creditcard factuuradres. Vanwege de aard van online transacties, is het onmogelijk voor ons om face-to-face bevestiging van de verstrekte informatie uit te voeren. We toestaan ​​dat een volgende volgorde te sturen naar een ander adres. Als u nodig hebt uw eerste keer bestelling verzonden naar een ander adres, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij en hebben de alternatieve afleveradres toegevoegd als een geautoriseerde adres 'Ship To "voor onze controle functies.

Opbrengst

U kunt uw producten terug te keren voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in een verkoopbare toestand naar het onderstaande adres.
E-mail ons en laat ons weten welke producten u zal terugkeren. Zorg ervoor dat de producten zijn veilig en stevig verpakt. kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor goederen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het rendement proces te accepteren. Wij verzoeken u dan ook gewoon vragen om een ​​bewijs van detachering bij het retourneren van producten via de post. Zodra we de items ontvangen, zal een terugbetaling worden actioned binnen 14 dagen.

Uitwisselingen

Als u om welke reden dan heb je al hebt de verkeerde goederen of gewenste grootte en het is onze schuld zullen wij gelukkig zijn om geld te besteden aan de verzendkosten kosten en sturen u het juiste product zonder extra fee.we aanspraak maken op de werkelijke verhandelt zijn beetje anders dan beeld met colour.quality enzovoort veroorzaakt door het afdrukken.

Het annuleren van een bestelling

Je hebt het recht om uw bestelling voordat leveren annuleren! Maar je moet contact met ons op.

Goederen moet dan worden geretourneerd in onbeschadigde en verkoopbare voorwaarde binnen 14 dagen
Wij zullen dan uw geld terug binnen 7 werkdagen nadat we de oorspronkelijke order items ontvangen heeft.

Powered By joycevandenbeuken.nl © 2018